ainu's FotoPage

By: ainu farah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-May-2008 02:11 Email | Share | | Bookmark
HAPPY ANNIVERSARY 37 YEARS

Kek Anniversary
Farish...posing
 
View all 16 photos...



Suprise.....di hari ulang tahun ni pelbagai surprise yang we all buat.....pada jam 7.30 tibelah sejambak bunga yang telah dihantar terus ke rumah.. Pada malamnyer kami celebrate di Damai Seafood Restaurant, di Kampung Danga...Suasananyer amat romantik....nikmatilah gambar-gambar yang telah diambil...tulah kenangan yang tidak akan luput dari ingat...akhir kata HAPPY ANNIVERSARY..Kami semua mendoakan agar ianya kekal hingga ke akhir hayat..Amin...








Wednesday, 12-Mar-2008 03:14 Email | Share | | Bookmark
EAST LEDANG IDIOL

Idol...East Ledang..gempak..
 
 
View all 14 photos...






Thursday, 28-Feb-2008 10:51 Email | Share | | Bookmark
GENTING HIGHLAND

 
cute....nya anak mama ni
 
View all 12 photos...
Suasana di genting amat sejuk....ni 2nd time aku pegi genting...pelbagai games kat sini..indoor & outdoor..erm..tapi aku memang takut nak main game2 yang ader di sini...tapi keindahan alam di sini memang best sesuai tempat honeymoon...paling aku takut naik cable car...mengerunkan rasa mcam naik roller coaster jerk....tak puas rasanya untuk aku menghirup udara yang nyaman ini....aku akan pastikan bhw aku akan jejakkan kaki ke sini lagi...Selamat tinggal genting...


Thursday, 28-Feb-2008 10:07 Email | Share | | Bookmark
AZFAR FARISH SEMAKIN BESAR...

Azfar farish sekarang sudah laju merangkak...ni tengah bertatih...tak lama lagi berjalanlah ni....seronok tenok kerenah dier...nak tergelak ader...tapi kekadang tu manja dier ter'over pulak..anyway...ramai yang minat dier...dari kecil hingga ke besar memang cuter..dan sekarang semakin hensem.....












Friday, 8-Feb-2008 02:31 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERSANDINGAN ABBY & ANGELOUS (WAN ) ON 8 FEBRUARY 2008

 
 
 
View all 18 photos...



Selamat Pengantin Baru kepada kawanku....setelah sekian lama bercinta...6 tahun tu...walaupun semasa bercinta penuh suka dan duka..cabaran dan rintangan dihadapi bersama...akhirnya kawanku ini selamat jua kejinjang pelamin pada 8 February 2008...Tahniah...



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net